Awesome Image

Profile të dyerve

Falë makinerive moderne si dhe një stafi profesional Albtech s'bashku me partnerët e sajë ju ofron panelet e dyerve më unike në treg...

Më shumë
Awesome Image

Profile të dritareve

Si distributor i brendeve më të mira në vend siq janë Internova e të tjerët ne ju ofrojmë profilet e dritareve të kualitetit më të lartë...

Më shumë
Awesome Image

Profile të Shkumave

Falë makinerive moderne si dhe një stafi profesional Albtech s'bashku me partnerët e sajë Ju prezentojmë produktin tonë të ri Shkuma per dyer dhe dritare 900gr 750ml.

Më shumë
Awesome Image

Produkte të tjera

Përfaqësues i brendeve të njohura duke ju ofruar produktet me garancion shumëvjeqar dhe të kualitetit më të mirë në tregun tonë...

Më shumë
Awesome Image
Albtech

Me makinerit
më moderne.

Alb Tech falë makinerive moderne dhe cilësisë së lartë të lëndës së parë ofron sot panele dyersh me një gamë të lartë ngjyrash, modelesh dhe një cilësi të pa diskutueshme.

Albtech

Pse të përdorni
produktet tona ?

Panela të dyerve

High Quality

 • Cilësi të lartë
 • Dizajne të ndryshme
 • Garancion shumëvjeçar
 • Modele unike

Produkte të tjera

High Quality

 • Roleta Vegas prime
 • Produktet Fornax
 • Produktet Soudal
 • Produktet Stublina
Awesome Image
Shijoni detajet

Ne ju ofrojmë
gjithmonë më të mirën.

Alb Tech së bashku me partnerët e saj, përfaqësojnë një sukses për tregun e brendshëm dhe në të gjithë rajonin falë cilësisë së lartë, inovacionit të ofruar dhe korrektësisë maksimale.

Më shumë
Awesome Image
Kombinimi perfekt

Vegas prime
dhe internova

Roleta Vegas prime dhe profilet Internova, një kombinim që ju bën të ndjeheni të sigurt. Një kualitet i lartë i prodhimit që ju bënë ti shijoni detajet.

Përshëndetje! Unë jom roleta e juaj e shtëpis.
Awesome Image

Vegas Prime

Roleta & Rrjeta

Përshëndetje! Unë jom profili i dritarës suaj.
Awesome Image

Internova

Profile dritareve

Dëshironi të dini më shumë

Për çdo gjë mundeni
të konsultoheni me ne.

Stafi jonë është i gatshëm të ju ofrojë
bashkpunim dhe informacion për gjithqka që ju nevojitet.

Na kontaktoni Lidhuni me njërin nga ne
Na shkruani

Për çdo sugjerim apo
informacion që ju nevojitet.

Awesome Image
Awesome Image
Albtech

Me makinerit
më moderne.

Alb Tech falë makinerive moderne dhe cilësisë së lartë të lëndës së parë ofron sot panele dyersh me një gamë të lartë ngjyrash dhe modelesh dhe një cilësi të pa diskutueshme.

Albtech

Pse të përdorni
produktet tona ?

Panela të dyerve

High Quality

 • Cilësi të lartë
 • Dizajne të ndryshme
 • Garancion shumëvjeçar
 • Modele unike

Produkte të tjera

High Quality

 • Roleta Vegas prime
 • Produktet Fornax
 • Produktet Soudal
 • Produktet Stublina
Awesome Image
Shijoni detajet

Ne ju ofrojmë
gjithmon më të mirën.

Alb Tech së bashku me partnerët e saj, përfaqësojnë një sukses për tregun e brendshëm dhe në të gjithë rajonin falë cilësisë së lartë, inovacionit të ofruar dhe korrektësisë maksimale.

Më shumë
Awesome Image
Kombinimi perfekt

Vegas prime
dhe internova

Roleta Vegas prime dhe profilet Internova, një kombinim që ju bën të ndjeheni të sigurt. Një kualitet i lartë i prodhimit që ju bënë ti shijoni detajet.

Përshëndetje! Unë jom roleta e juaj e shtëpis.
Awesome Image

Vegas Prime

Roleta & Rrjeta

Përshëndetje! Unë jom profili i dritarës suaj.
Awesome Image

Internova

Profile dritareve

Dëshironi të dini më shumë

Për gjithqka mundeni
të konsultoheni me ne.

Stafi jonë është i gatshëm të ju ofrojë
bashkpunim dhe informacion për gjithqka që ju nevojitet.

Na kontaktoni Lidhuni me njërin nga ne
Na shkruani

Për gjdo sugjerim apo
informacion që ju nevojitet.

Awesome Image