Shkuma per dyer dhe dritare 900gr 750ml

Awesome Image
Shkuma 900gr dhe 750ml

Alb Tech sh.p.k u themelua në Maj të vitit 2013. Edhe pse e krijuar prej pak kohësh Alb Tech synon të ofrojë produkte të reja për tregun vendas dhe atë të jashtëm. Falë eksperiencës shumë vjeçare në fushën tregtimit,dhe eksperiences kompanija jonë sot shtrihet ne gjithë territorin e Kosovës Alb Tech së bashku me partnerët e saj, përfaqësojnë një sukses për tregun e brendshëm dhe në të gjithë rajonin falë cilësisë së lartë, inovacionit të ofruar dhe korrektësisë maksimale."
"Alb Tech falë makinerive moderne dhe cilësisë së lartë të lëndës së parë ofron sot panele dyersh me një gamë të lartë ngjyrash dhe modelesh dhe një cilësi të pa diskutueshme. Në produktet Alb Tech shkrihen CILËSIA, DESIGN dhe MBROJTJA në një produkt të vetëm. Falë programit të saj për një zhvillim të vazhdueshëm synon të ofrojë gjithmonë cilësi, inovacion dhe modele të reja"

Awesome Image
Albtech

Shijoni detajet . . .

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Partnerët tanë

Distributor & bashkpuntorë
krenarë i tyre.